Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Társoldalak

Hírlevél feliratkozás

Név:*
Cégnév:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Telefonszám:*

 

Házhozszállítás

Országos házhozszállítás már

950 Ft-tól!

Facebook oldalunk

Tanúsítványok / Elismerések

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

Miért válasszon minket?

» FOLYAMATOS AKCIÓK«

» GARANCIA MINDEN TERMÉKÜNKRE«

»RUGALMAS FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK«

»ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS«

»MINDEN NÁLUNK KAPHATÓ TERMÉK EREDETI«

»BESZÁMÍTJUK HULLADÉK AKKUMULÁTORÁT«

»INGYENESEN BEVIZSGÁLJUK AKKUMULÁTORÁT«

»TÖBB, MINT 10 ÉVES KERESEKEDELMI MÚLT«

Elérhetőség

Best Vehicle Team Kft.
Tel: +36-20-323-4444
1173 Budapest, Pesti u. 474.

Fizetési megoldás

Személyautó akkumulátor

Főkategória >Személyautó akkumulátor

Személyautó akkumulátor kereső, akkushop - személyautó akkumulátorok

A személygépkocsikban általában savas ólomakkumulátorokat alkalmaznak a gyártók. Ezen akkumulátorok névleges cellafeszültsége 2V. Az általánosan használt 12 V-os akkumulátor 6 darab, sorosan kapcsolt cellát tartalmaz. Az akkumulátorokból egyenáram nyerhető személyautóhoz.

Akkumulátorok széles választéka akciós árakon. Vásároljon webáruházunkban minőségi személyautó akkumulátort olcsón.

 

Forgalmazott akkumulátor márkáink: Electric Power akkumulátor, Varta akkumulátor, Hankook akkumulátor, Perion akkumulátor, Optima akkumulátor
Forgalmazott akkumulátoraink minden esetben kiváló minőségűek. Folyamatosan kedvező árakon vásárolhat webshopunkban. A járművek elektronikájának folyamatos fejlődése miatt, az energiaszükségletük is növekszik. Egyre több elektromos berendezés veszi igényben az autó akkumulátorát. Ezért fontos, hogy az akkumulátor gyárak a legkorszerűbb technológiákkal és folymatos fejlesztések mellett szolgálják ki az igényeket. Cégünk folyamatos kapcsolatban van az akkumulátor gyártókkal, így a legjobb minőségű akkumulátorokkal tudjuk kiszolgálni partnereinket.

Az Electric Power akkumulátorok gyártójának legújabb fejlesztése, hogy minden főbb típusát már SMF rendszerrel szereli, így zártrendszerűek és gondozásmentesek. A szintjelző varázsszem azonnali állapotellenőrzést tesz lehetővé.

A Hankook a világ egyik legnagyobb gumigyártó cége, így nem csoda, hogy kiváló minőségű és modern akkumulátorokat tud előállítani. Beszállítója a Hyundai Motor Companynek, a Toyota Motor Corporation-nak, a Ford Motor Companynek, General Motors Trucksnak, az International Truck and Engine Corporationnek. Akkumulátoraik fő tulajdonságai a kiváló minőség és versenyképes árak.

A Johnson Controls, Inc. már több, mint 100 éve gyárt akkumulátorokat. Így a Varta akkumulátorok mellé már nem is kell magyarázat, hisz mindenkinek a Varta név magát a minőséget is jelenti.

A Perion akkumulátorok a független német minőséget ellenőrző szervezettől (DQS) a fejlesztés, gyártás és értékesítés terén a legmagasabb ISO 9001-es minőségi igazolást kapták meg.

Optima akkumulátorok a Johnson Control termékcsaládjához tartoznak. Felülmúlhatatlan amerikai minőség. Az üvegszövet szeparátornak köszönhetően az akkumulátor beépítése akár függölegesen, akár vízszintesen is lehetséges.

Megbízható akkumulátorral autója nem hagyja cserben!

Megbízható akkumulátorral autója nem hagyja cserben!Amikor egy autó műszaki állapotáról beszélünk, nagyon fontos, hogy tisztában legyünk az akkumulátor állapotával is. A járműben az akkumulátor egyrészt a motor indításához szükséges segédberendezéseket látja el árammal, másrészt pedig energiával látja el azokat a berendezéseket, amelyekre a motor indítása előtt, illetve annak leállítása után is szükség van. Ide tartozik például a világítás, a riasztó és a szórakoztató eszközök is.

Főleg az autó akkumulátor elsődleges feladata miatt fontos, hogy az akkumulátor megbízhatóan működjön, hiszen ha probléma adódik vele, nem tudjuk elindítani sem a járművet. Az általunk forgalmazott termékek a legjobb minőséget képviselik, és bár nyakunkon a tavasz, alacsony hőmérsékleten sem kell tartania a hibáktól. A silány minőségű autó akkumulátorok gyakran nem megfelelően működnek, és természetesen mindig a legrosszabbkor jön elő a hiba.

Rendeljen tőlünk megbízható autó akkumulátort, mely nem hagyja cserben sosem!